preskoči na sadržaj
Vijesti

Poziv na završnu konferenciju projekta "Razvoj STEM programa u OŠ Stari Jankovci"

 

Osnovna škola Stari Jankovci poziva sve zainteresirane na završnu konferenciju projekta Razvoj STEM programa u Osnovnoj školi Stari Jankovci koja će se održati u utorak 5. ožujka 2024. godine s početkom u 12 sati.

U projektu financiranom iz programa „Lokalni razvoj i smanjenje siromaštva“ sudjelovalo je više od 200 učenika naše škole te 21 odgojno-obrazovni djelatnik.

Na završnoj će konferenciji biti predstavljeni rezultati projekta koji je započeo u rujnu 2022. godine, a čiji je cilj poboljšanje STEM vještina odgojno-obrazovnih djelatnika u poučavanju učenika naše Škole.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Anđelko Lučić   datum: 1. 3. 2024.

 

 

 


Individualni razgovori

  Individualni razgovori učitelja sa roditeljima


7.veljače.2023.

DAN SIGURNIJEG INTERNETA

     Zajedno za bolji internet

Zajedno za bolji internet: Obilježite Dan sigurnijeg interneta - Medijska  pismenost

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu.


Oglasna ploča

Static HTML

 

 


 

Sjedi 5 - Sjedi 5

edukativna igra,kviz,

lektira,video instrukcije


Energetska obnova

Operativni program "Konkurentnost i kohezija" - Forum Zagreb