preskoči na sadržaj
Vijesti

Razvoj STEM programa u OŠ Stari Jankovci


Osnovna škola Stari Jankovci poziva sve zainteresirane na javnu prezentaciju projekta Razvoj STEM programa u OŠ Stari Jankovci koja će se održati 27. listopada u 9 sati u Osnovnoj školiStari Jankovci.

Tijekom prošle godine naše su male glave pokušavale shvatiti što je to zapravo STEM. Naučili smo puno toga i postali pravi znanstvenici koji su učili o robotima, izvodili pokuse, pravili sapune te sijali, sadili i presađivali plodove naših ruku.

Na javnoj ćemo prezentaciji predstaviti naše projektne aktivnosti i radionice na kojima ćemo prikazati naučeno uz izložbu učeničkih radova i proizvoda.

Veselimo se vašem dolasku!

 Našu  pozivnicu možete pogledati na  Youtube 

 https://www.youtube.com/watch?v=RWxp-KJ4lhM
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Anđelko Lučić   datum: 24. 10. 2023.

 

 

 


Individualni razgovori

  Individualni razgovori učitelja sa roditeljima


7.veljače.2023.

DAN SIGURNIJEG INTERNETA

     Zajedno za bolji internet

Zajedno za bolji internet: Obilježite Dan sigurnijeg interneta - Medijska  pismenost

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu.


Oglasna ploča

Static HTML

 

 


 

Sjedi 5 - Sjedi 5

edukativna igra,kviz,

lektira,video instrukcije


Energetska obnova

Operativni program "Konkurentnost i kohezija" - Forum Zagreb