preskoči na sadržaj
Vijesti

Akcija čišćenja okoliša škole

Dana 30. i 31. kolovoza održana je akcija čišćenja okoliša Osnovne škole Stari Jankovci s ciljem uklanjanja posljedica nevremena koje je 19. srpnja srušilo i polomilo stabla oko škole. Akciji su se odazvali učenici i djelatnici naše škole kao i pojedini mještani. Ovim putem zahvaljujemo svima na pruženoj pomoći, a posebno g. Ivi Jakovljeviću, g. Vlatku Sudareviću, obitelji Filkovac te našim učenicima.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Anđelko Lučić   datum: 8. 9. 2023.

 

 

 


Individualni razgovori

  Individualni razgovori učitelja sa roditeljima


7.veljače.2023.

DAN SIGURNIJEG INTERNETA

     Zajedno za bolji internet

Zajedno za bolji internet: Obilježite Dan sigurnijeg interneta - Medijska  pismenost

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu.


Oglasna ploča

Static HTML

 

 


 

Sjedi 5 - Sjedi 5

edukativna igra,kviz,

lektira,video instrukcije


Energetska obnova

Operativni program "Konkurentnost i kohezija" - Forum Zagreb