preskoči na sadržaj
Vijesti

Posjet OPG-u Vladimir Sudarević

Učenici 4. razreda s učiteljicom Anicom Mlinar i knjižničarkom Aleksandrom Brkić posjetili su OPG Vladimir Sudarević na Svjetski dan pčela koji se obilježava 20. svibnja.

Domaćin nas je poveo do mjesta gdje se košnice s pčelama trenutno nalaze te nam ispričao puno toga zanimljivoga. Upoznao nas je s fazama proizvodnje meda nakon čega su učenici i sami imali priliku postati medarima barem na jedan dan. Tako su se odjenuli u pčelarska odjela, čistili saće i vrcali med. Na kraju su se osladili medom i medenjacima koje je za njih pripremila gđa Tereza Sudarević. Svi smo se složili kako ukusniji med nismo probali te iskreno zahvaljujemo ljubaznim domaćinima na gostoprimstvu i darovima!Priloženi dokumenti:
SLIKA1.jpg (2.02 MB)
SLIKA2.jpg (2.13 MB)
SLIKA3.jpg (2.70 MB)
SLIKA4.jpg (1.25 MB)
SLIKA5.jpg (1.04 MB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Melita Begović   datum: 21. 5. 2024.

 

 

 


Individualni razgovori

  Individualni razgovori učitelja sa roditeljima


7.veljače.2023.

DAN SIGURNIJEG INTERNETA

     Zajedno za bolji internet

Zajedno za bolji internet: Obilježite Dan sigurnijeg interneta - Medijska  pismenost

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu.


Oglasna ploča

Static HTML

 

 


 

Sjedi 5 - Sjedi 5

edukativna igra,kviz,

lektira,video instrukcije


Energetska obnova

Operativni program "Konkurentnost i kohezija" - Forum Zagreb