preskoči na sadržaj
Vijesti

Provedba projekta „Sanacija i opremanje prostora za školsku kuhinju u Osnovnoj školi Stari Jankovci“

   Cilj projekta „Sanacija i opremanje prostora za školsku kuhinju u Osnovnoj školi Stari Jankovci“ je unaprjeđenje školske infrastrukture, odnosno sanacija i opremanje prostora za školsku kuhinju u Osnovnoj školi Stari Jankovci te osiguravanje potrebnih uvjeta za redovno korištenje namjenskog prostora i pružanje toplih obroka učenicima, čime će se pridonijeti socijalnoj i demografskoj revitalizaciji Općine, što je jedan od preduvjeta gospodarskog oporavka. Škola će ovim projektom sanirati dotrajalo krovište kuhinje te nabaviti  kuhinjske uređaje, blagovaonske stolove i stolice i kuhinjski pribor. Očekivani završetak radova je kraj ožujka 2024. godine.

 

Nositelj ovog projekta na lokaciji Naselje Ruđera Boškovića 1, k.č.br. 1647/52, k.o. Stari Jankovci je Vukovarsko-srijemska županija. Ukupan iznos projekta je 52.505,84 EUR od čega je iznos od  30.000,00 EUR-a sufinanciran sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije putem Programa održivog razvoja lokalne zajednice, dok je preostali iznos do ukupnog iznosa projekta osigurala Vukovarsko-srijemska županija.

 

  Sufinanciranje projekata na ovakav način, kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice,  u značajnoj mjeri je olakšao i samu njegovu provedbu, iz razloga što ovakvi i slični programi značajno rasterećuju proračune jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave.               

                 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Anđelko Lučić   datum: 21. 3. 2024.

 

 

 


Individualni razgovori

  Individualni razgovori učitelja sa roditeljima


7.veljače.2023.

DAN SIGURNIJEG INTERNETA

     Zajedno za bolji internet

Zajedno za bolji internet: Obilježite Dan sigurnijeg interneta - Medijska  pismenost

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu.


Oglasna ploča

Static HTML

 

 


 

Sjedi 5 - Sjedi 5

edukativna igra,kviz,

lektira,video instrukcije


Energetska obnova

Operativni program "Konkurentnost i kohezija" - Forum Zagreb