preskoči na sadržaj
Vijesti

Županijsko natjecanje iz engleskoga jezika

  Dana 13. veljače 2024. godine u našoj je školi održano Županijsko natjecanje u poznavanju engleskoga jezika. U ugodnom i motivirajućem ozračju znanja, mladosti i vedrine natjecala su se 63 učenika osnovnih škola (33 učenika 7. razreda i 30 učenika 8. razreda) i 34 učenika srednjih škola (25 učenika 2. razreda i 9 učenika 4. razreda) Vukovarsko-srijemske županije.
  Svim se učenicima i njihovim mentorima zahvaljujemo na sudjelovanju sa željom za neodustajanjem od daljnjega rada koji uvijek vodi k nekim drugim uspjesima.
  Učenicima i njihovim mentorima, koji su ostvarili najbolje rezultate na današnjem natjecanju, čestitamo na njihovom iznimnom uspjehu.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Anđelko Lučić   datum: 13. 2. 2024.

 

 

 


Individualni razgovori

  Individualni razgovori učitelja sa roditeljima


7.veljače.2023.

DAN SIGURNIJEG INTERNETA

     Zajedno za bolji internet

Zajedno za bolji internet: Obilježite Dan sigurnijeg interneta - Medijska  pismenost

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu.


Oglasna ploča

Static HTML

 

 


 

Sjedi 5 - Sjedi 5

edukativna igra,kviz,

lektira,video instrukcije


Energetska obnova

Operativni program "Konkurentnost i kohezija" - Forum Zagreb