preskoči na sadržaj
Vijesti

STEM - Adventski kalendar

U predbožićno vrijeme nastavnice matematike i fizike Klaudija Loknar i engleskoga jezika Svjetlana Subašić osmislile su STEM adventski kalendar. Kalendar sadrži 24 zadatka iz matematike i fizike. Teme zadatak su: božićni ukrasi, božićna jelka, pokloni, putovanja, potrošnja, zarada, sport, natjecanja i slično.

Svaki dan od 1. prosinca do 24. prosinca učenici otvaraju jedan prozorčić na STEM adventskom kalendaru. U prozorčiću je zadatak tog dana. Učenici rješavaju zadatke i rješenja s imenom i prezimenom ubacuju u kutiju. Na kraju adventskoga razdoblja nastavnice će provjeriti rješenja zadataka. Učenicima će prezentirati točna rješenja svih zadataka.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Anđelko Lučić   datum: 15. 12. 2023.

 

 

 


Individualni razgovori

  Individualni razgovori učitelja sa roditeljima


7.veljače.2023.

DAN SIGURNIJEG INTERNETA

     Zajedno za bolji internet

Zajedno za bolji internet: Obilježite Dan sigurnijeg interneta - Medijska  pismenost

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu.


Oglasna ploča

Static HTML

 

 


 

Sjedi 5 - Sjedi 5

edukativna igra,kviz,

lektira,video instrukcije


Energetska obnova

Operativni program "Konkurentnost i kohezija" - Forum Zagreb