preskoči na sadržaj
Vijesti

POSJET OSNOVNOŠKOLACA OŠ JANKOVCI OPĆINI STARI JANKOVCI

Općinski načelnik Dragan Sudarević ugostio je danas učenike 6. razreda OŠ Jankovci. Druženje je upriličeno s ciljem upoznavanja djece sa aktivnostima na kojima Općina Stari Jankovci svakodnevno radi kako bi se između ostaloga poboljšala kvalitetu života djece, ali i ostalih mještana naše Općine. Načelnik je pripremio predavanje djeci o lokalnoj samoupravi i koja je njena svrha. Istaknuo je kako Općina Stari Jankovci vodi računa o prijedlozima djece budući su i oni punopravni članovi zajednice u kojoj žive, djeca su potom imala priliku postaviti općinskom načelniku niz pitanja te prijedloga. Samo druženje prošlo je u veselom tonu, nadamo se da su djeca uz zabavu naučila neke zanimljive informacije. Hvala učiteljicama, asistentici i djeci na lijepo provedenom vremenu!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Melita Begović   datum: 20. 9. 2023.

 

 

 


Individualni razgovori

  Individualni razgovori učitelja sa roditeljima


7.veljače.2023.

DAN SIGURNIJEG INTERNETA

     Zajedno za bolji internet

Zajedno za bolji internet: Obilježite Dan sigurnijeg interneta - Medijska  pismenost

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu.


Oglasna ploča

Static HTML

 

 


 

Sjedi 5 - Sjedi 5

edukativna igra,kviz,

lektira,video instrukcije


Energetska obnova

Operativni program "Konkurentnost i kohezija" - Forum Zagreb