preskoči na sadržaj
Vijesti

Terenska nastava iz Rusinskog jezika

U srijedu 3.svibnja učenici 3. i 4. razreda koji idu na nastavu Rusinskog jezika i kulture s učiteljicom Lesyom Mudri posjetili su Etnografsku zbirku Rusina  u Petrovcima i saznali su puno novoga o životu Rusina u prošlosti.

Nakon toga su posjetili i grkokatoličku crkvu Pokrove Presvete Bogorodice u Petrovcima gdje ih je ugostio župnik Vladimir Sedlak. Kroz zanimljiv razgovor učenici su saznali nešto o grkokatoličkoj vjeri, posebnostima istočnog obreda i zavirili su u „skrivene“ prostorije crkve.

Zahvaljujemo tajniku Saveza Rusina RH g. Zvonku Kostelniku i vlč. Vladimiru Sedlaku na pomoći u organizaciji terenske nastave.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Melita Begović   datum: 31. 5. 2023.

 

 

 


Individualni razgovori

  Individualni razgovori učitelja sa roditeljima


7.veljače.2023.

DAN SIGURNIJEG INTERNETA

     Zajedno za bolji internet

Zajedno za bolji internet: Obilježite Dan sigurnijeg interneta - Medijska  pismenost

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.

Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet.“

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu.


Oglasna ploča

Static HTML

 

 


 

Sjedi 5 - Sjedi 5

edukativna igra,kviz,

lektira,video instrukcije


Energetska obnova

Operativni program "Konkurentnost i kohezija" - Forum Zagreb